VIND HOTELOPHOLD
Påskeæg
Påskeæg
GÆK og VIND!
LEGOLAND er åben og har slået dørene op til en skræmmende sjov sæson. Påsken er lige om hjørnet og derfor har vi lavet en super sjov gækkebrevskonkurrence for hele familien. Det er helt gratis og samtidig deltager du i konkurrencen om at vinde et ophold på Hotel LEGOLAND.

Udfyld felterne i påskeægget og der bliver sendt et gækkebrev til modtageren, som skal gætte dit navn, der står med prikker. Når du sender et gækkebrev deltager du i konkurrencen

Mit navn det står med prikker – pas på det ikke stikker

Konkurrencen er slut

VIND HOTELOPHOLD

Vind et familieophold på Hotel LEGOLAND

Send et gækkebrev til dine bedste venner og deltag i konkurrencen om et familieophold på Hotel LEGOLAND i et sejt temaværelse.

På Hotel LEGOLAND får I en eventyrlig miniferie for hele familien. Slip fantasien løs, og gå på opdagelse i en verden fyldt med LEGO klodser. Man deltager både i konkurrencen hvis man sender et gækkebrev eller, hvis man modtager et gækkebrev og gætter afsenderen. Præmien indeholder én overnatning for 2 voksne og 2 børn i temaværelse inkl. morgenmad i 2014 (undtagen juli) på Hotel LEGOLAND i Billund. Hver præmie har en værdi af 4.220 kr. Konkurrencen er ikke købsbetinget og kan ikke ombytte til kontanter. Vinderen udtrækkes den 22. april og får direkte besked og offentliggøres på LEGOLAND.dk.LUK

LEGOLAND gækkebrevet er en sjov
konkurrenceaktivitet på internettet

Udfyld navn, et gækketip samt en e-mail på den person, du ønsker at sende et gækkebrev til og deltag i konkurrencen. Modtageren får tilsendt gækkebrevet i en e-mail, hvor dit navn er "gemt" for modtageren. I gækkebrevet er dit gækketip blevet indflettet. Dit navn står med prikker og modtageren har nu 3 forsøg til at gætte, hvem du er.


Optjen lodder og vind en lækker præmie

Hvis modtager gætter rigtigt optjener han/hun 1 lod og er dermed tættere på at vinde præmien. Modtager har mulighed for at optjene ekstra lodder ved at tilmelde sig LEGOLAND nyhedsbrevet (1 lod) samt ved at dele LEGOLAND gækkebrevsaktiviteten med sine venner på Facebook (1 lod). Dvs. jo flere lodder modtager optjener desto større chance er der for at vinde et familieophold på Hotel LEGOLAND.

Afhængigt af om modtager gætter rigtigt eller forkert, får afsender besked herom.

Præmien indeholder én overnatning for 2 voksne og 2 børn i temaværelse inkl. morgenmad i 2014 (undtagen juli) på Hotel LEGOLAND i Billund. Hver præmie har en værdi af 4.220 kr. Konkurrencen er ikke købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderen udtrækkes den 22. april og får direkte besked og offentliggøres på LEGOLAND.dk. .

God fornøjelse!LUK